Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé herečky se fotí poměrně nerady a převlékání outfitů při focení vyloženě nesnášejí. O Alici Bendové (50), jedné z hvězd nového seriálu Svatby v Benátkách, to rozhodně neplatí. Bývalá modelka a herečka, která hraje v seriálu spolumajitelku svatebního salonu Lolu, byla při focení ve svém živlu.

„Benedikt Renč je přítel mé velmi dobré kamarádky, byla jsem moc ráda, že fotím právě s ním. Pracovně jsme se potkali poprvé a nadchlo mě, že fotí dobře a rychle. Outfity, které mi vybral stylista, byly nádherné, moderní, nadčasové, krásně mě nalíčili i učesali. Když se u focení sejdou takoví profesionálové, je radost s nimi pracovat,“ pochvalovala si Alice.

Bendová přiznává, že jako většina hereček využívá ráda momentů, kdy se vůbec nemusí líčit. Přestože si prý – podle svých slov – nenalíčená připadá jako žába. „Tohle si z legrace, ale v dobrém, mezi sebou říkáme s maminkou a se sestrou. Ale ještě to se mnou není tak hrozné, lidi mě poznávají i nenalíčenou,“ směje se Alice.

A jakému oblečení dává Alice Bendová přednost, když nemusí mít žádný seriálový nebo jiný pracovní kostým? „Nejraději si obléknu džíny, tričko nebo elegantní halenku, koženou bundu a žabky nebo balerínky, případně kozačky, pokud je zima. Ale docela ráda nosím i legíny. A skvěle se cítím i v dobře padnoucích šatech. Nedávno jsem měla na sobě luxusní šaty, k nimž jsem si koupila i kabelku, lodičky a kabát. Nejenže šaty každého upoutaly, ale já jsem se v nich cítila neuvěřitelně dobře, snad žádné jiné šaty mi nikdy tak dobře nepadly jako tyto. Takže investice do nich se rozhodně vyplatila,“ smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám