Hlavní obsah
Článek

Díky dmoucím vnadám byla Zdenička Soušková nepřehlédnutelnou součástí poslední řady VyVolených. Teď ji ale její vylepšená ňadra omrzela a rozhodla se, že se vrátí k původním mírám.

V období dospívání byla účastnice reality show se svým tělem nespokojená, a tak hned jak to bylo možné, navštívila kliniku plastické chirurgie, kde si nechala zvětšit prsa, přifouknout rty a vyhladit vrásky ještě předtím, než se jí na čele objevily.

Bývalé hvězdě filmů pro dospělé Paule Wild se nyní svěřila, že to nebyla úplně nejlepší volba. „Prsa jsou hezký, líbí se mi i při sexu. Když jsem s mužem, tak vím, že se to líbí i jemu. Ale myslím si, že to není o tom. Na to jsem přišla až dneska,“ tvrdí v pořadu Erotikon ponaučená Zdenička, která se chystá k radikálnímu kroku.

„Přemýšlím, že bych to do budoucna zrušila, ty silikony,“ dodala neVyVolená kráska. Paula Wild ji však pohotově varovala, že po odstranění implantátů se jí ňadra prověsí, takže snad si další operaci rozmyslí.

A co Zdeničku, která se netají bisexuální orientací, láká v sexu? „Ještě jsem nezkusila trojku, do toho bych šla. Zkusila bych obě varianty,“ odhalila Soušková svůj tajný sen, který by chtěla v nejbližší době realizovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám