Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hollywoodu se připravuje další biografický snímek ze života předčasně zesnulé celebrity. V srpnu 2001 zemřela při leteckém neštěstí na Bahamách spolu s dalšími osmi lidmi na palubě tehdejší hudební hvězda Aalyiah, jíž se přezdívalo princezna R’n’B. Bylo jí pouhých 22 let. Ve filmu by ji měla ztvárnit teprve sedmnáctiletá Zendaya.

Mladičká rodilá Kaliforňanka se kromě herectví věnuje také zpěvu, tanci a modelingu. Stejně jako Britney Spears, Christinu Aguileru či Justina Timberlaka ji objevil dětský televizní kanál Disney. Kritici už však stačili projevit obavy, zda si mladý talent nebere při ztvárnění hudební ikony příliš velké sousto.

Aaliyah zemřela v letadle cestou z natáčení klipu k singlu Rock the Boat. Pilot letounu v té době neměl potřebnou licenci a v jeho těle byly nalezeny stopy po užití alkoholu a kokainu. Zpěvačka během své krátké kariéry vydala tři alba, jichž se prodalo 52 miliónů po celém světě. Podle magazínu Billboard je 25. nejúspěšnější R’n’B umělkyní všech dob. Hity jako Try Again, More Than a Woman či One In a Million se dodnes hrají v rádiích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám