Hlavní obsah
Článek

Fanoušci v kanadském Calgary se nestačili divit, když se na pódiu namísto štíhlé rebelky objevila paní, která demonstrovala těžké následky jo-jo efektu.

Lady Gaga (28) trpí váhovými výkyvy, podobně jako její kolegyně Britney Spears (32). Obě zpěvačky se ovšem nevzdávají sexy outfitů, které v jejich případě příliš parády nenadělají. Vysoko vykrojené body a odhalené bříško ve stylu Miley Cyrus (21) si Lady Gaga při současných mírách rozhodně nemůže dovolit.

Ve videoklipech kontroverzní umělkyně vypadá podstatně lépe, protože za výsledkem stojí spousta práce a každá její křivka musí vypadat obstojně. Na koncertě ovšem své tělo neuhlídala, a tak při tanci v odvážných kostýmech působila opravdu monstrózně. Diváci v prvních řadách si nemohli nevšimnout toho, že Lady Gaga přibrala, což se nelichotivě projevilo zejména na jejím břiše a bocích.

Pokud zpěvačka nechce skončit jako parodie na svá slavná léta, má dvě možnosti. Buď zapracuje na svém těle, nebo konečně vyhodí všechny své otřesné kostýmy do popelnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám