Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tchyních se mnozí nevyjadřují zrovna s nadšením, ale čerstvě zasnoubený George Clooney (62) nejspíš může být klidný. Maminka jeho nastávající Baria Alamuddin se totiž nedávno nechala slyšet, že se jí dceřin výběr partnera velmi zamlouvá a je ráda, že za zetě bude mít právě slavného hollywoodského elegána.

Šestašedesátiletá maminka hercovy sedmatřicetileté snoubenky Amal Alamuddin je žurnalistka. Pracuje jako zahraniční redaktorka pro arabský, hojně rozšířený tisk Al Hayat. Několikrát se rovněž objevila v televizích CNN, BBC či Sky News jako specialistka na problematiku Středního východu. Tato dáma je přitom stejně jako její dcera nejen výjimečně inteligentní, ale i krásná, a to i po šedesátce. V minulosti byla dokonce často přirovnávána k Elizabeth Taylor.

George tak může jásat, jelikož jeho budoucí manželka má ty nejlepší geny. Že by se nakonec ještě rozhoupal a využil tento potenciál ke zplození vlastního potomka?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám