Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Báru Basikovou (61) jsme viděli naposledy před týdnem na premiéře muzikálu Marie Antoinetta, kam dorazila se svým mužem Petrem Polákem. V krátkém účesu vypadala trochu usedle. O týden později bylo ale vše jinak a zpěvačka řádila na pódiu jako mladice, navíc s dlouhou platinovou hřívou.

"Za týden mi vlasy opravdu nenarostly. Na koncertech občas používám paruku. Baví mě měnit image podle nálady a přišlo mi, že na vystoupení v klubu se to hodí," řekla Super.cz Bára, která benefiční koncert na podporu 3. ročníku projektu Nový život díky plastice sama spolupořádala.

Sama by mohla jít příkladem, co se změn image týče, a to i bez plastik. "Já prostě nevydržím vypadat dlouhou dobu stejně. A co se vlasů týče, potřebovaly opravdu ozdravit a ostříhat. Ale dlouhé jsou prostě šmrncovnější. Ale paruka to vyřeší," míní Bára.

Podle momentální nálady se na koncerty i obléká. "Neřeším to dopředu, beru si to, co mne napadne. Hlavně abych se v tom dobře cítila a nějak vypadala, dokud to ještě jde. Za deset let už to třeba nepůjde," uzavřela Bára, která na outfitu nevychytala jen síťované punčocháče. Na stehně měly totiž jednu dírku o něco větší než ty ostatní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám