Hlavní obsah
Článek

Spor manželů Milana a Jany Šteindlerových je v domácích poměrech opravdu unikátní. Tato dvojice totiž české soudy zaměstnává podobně jako věčný raubíř Josef Rychtář.

Rozvodový spor se vede už sedmým rokem a obě strany si neústupně stojí na svém, což činí vzájemnou dohodu prakticky nemožnou. Šteindler se podle jeho manželky po každém soudním rozhodnutí odvolává, a tak se celá kauza prodlužuje. Jejich děti mezitím stačily dospět a rodičovská válka jim život příliš neusnadňuje.

„Nejde jen o rozvod. V první řadě řešíme výživné na děti. Pak se teprve bude řešit rozvod a následně majetkoprávní poměry,“ odhaluje Jana Šteindlerová, v čem je zakopaný pes. Její manžel totiž údajně dostatečně nepřispívá na jejich potomky, kteří si zasluhují vyšší podporu.

„Oliver studoval v Thajsku, teď studuje v Číně ekonomii, rozhodně je to mimořádně talentované dítě. Když se dítěti přistřihnou křídla a nemůže létat, to je v dnešní době naprosto tristní,“ pochválí Šteindlerová svého syna a odsoudí manžela v dnešním Top Star magazínu. Oliver (23) je ovšem plnoletý, a tak Jana ve sporu zastupuje jen dceru Johanu (16), pro niž jako pro profesionální golfistku požaduje měsíčně 15 tisíc korun, zatímco otec přispívá jen dvě tisícovky.

Kamenem úrazu je také nemovitost, kterou Šteindlerová údajně užívá společně se svým novým partnerem, což potvrdil hercův právník. Jana Šteindlerová to ovšem popírá, a tak je konec sporu v nedohlednu.

Reklama

Další články

Načítám