Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Spice girl Geri Halliwell se nikdy netajila náklonností k rychlým autům a často se účastnila i závodů vozů F1. Na některé z Velkých cen nejspíš narazila i na Christiana Hornera, šéfa stáje Red Bull. Na jednačtyřicetiletého boháče musela udělat silný dojem, jelikož kvůli ní prý opustil i dlouholetou partnerku Beverly Allen, s níž má dítě.

Dcera Olivia se jim přitom narodila po čtrnácti letech vztahu, a to teprve před šesti měsíci. To Geri si do nového partnerství přivedla už sedmiletou Bluebell, kterou počala během šestitýdenní známosti se scenáristou Saschou Gervasim.

Horner a Halliwell byli poprvé společně viděni loni v červenci, kdy ji vzal na soukromou obhlídku po ‚zákulisí‘ při Grand Prix Velké Británie na okruhu v Silverstone.

Čtyřicetiletá Ginger Spice byla dosud spíš smolařkou, co se lásky týče. Poslednímu příteli Antonu Kaszubowskimu dala košem poté, co se dozvěděla, že je stále ženatý. Třeba se tentokrát konečně smůla prolomí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám