Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři neděle skoro nejedla, týden z toho pila jen vodu, a tohle je výsledek. Když se zpěvačka Míša Nosková (41) vypravila do společnosti v přiléhavých šatech s průhledným dekoltem, který na potřebných místech zakrývaly kousky látky, jen málokteré mužské oko na ní utkvělo.

Ani jsme se nedivili. Zpěvačka, která mívala vnady velmi drobné, už nemá prsa skoro žádná. "Když se hubne, hrudník to zpravidla odnese nejdřív. U mě to tak tedy rozhodně je," přiznala Míša, která už se v horních partiích blíží velikosti 32, kterou nosí Victoria Beckham (50), spodek je stále trochu těžší, přes zadek a stehna natáhne velikost 36.

"Mám teď padesát čtyři kilo, dál pokračovat nehodlám. Jednak už vypadávám z kostýmů a na druhou stranu bych asi vyčerpáním nezvládla role, a to ani pěvecky ani co se choreografie týče. Ovšem jsem spokojená. Opravdu jsem se zbavila pylových alergií a kvůli tomu jsem hladovku držela," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám