Hlavní obsah
Článek

Tori Spelling (40) v mládí zazářila jako Donna v seriálu Beverly Hills 90210, ale později svůj život zasvětila rodině. Dnes je z ní maminka na plný úvazek, která je neustále v obklopení svých ratolestí.

S druhým manželem Deanem McDermottem se Tori pustila do velkoprodukce a během pěti let přivedla na svět čtyři potomky. Nejstaršímu Liamovi je dnes šest let, po něm následuje pětiletá Stella. Po dvou dětech si herečka dopřála krátkou pauzu, ale brzy se jí opět zakulatilo bříško. V říjnu roku 2011 přivedla na svět dcerku Hattie, která se o pouhých deset měsíců později dočkala brášky Finna.

Rozmnožování Tori Spelling je po čtyřech porodech pravděpodobně u konce. V manželství jí to totiž skřípe a její muž je známým záletníkem. Přestože na něj doma čeká krásná manželka a čtyři blonďatí andílci, Dean Tori už několikrát podvedl.

Dermott se sice ze své závislosti na chtíči léčil, vztah slavného páru má ale znatelné trhliny. Početné rodince příliš nesvědčí ani fakt, že se pořádně ztenčuje její jmění. Díky tatínkovi, jímž byl vlivný producent Aaron Spelling, vyrůstala Tori v luxusu, ale teď si musí zvykat na nižší standard. Stres se na Tori v poslední době nehezky podepsal a její extrémně štíhlá postava vzbuzuje podezření, že neprožívá příliš radostné chvíle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám