Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je opravdu jen málo modelek, které dobrovolně opustí vrcholový modeling v době, kdy se o ně přetahují světové módní domy a uznávané módní magazíny. Kristina Chrasteková to udělala, a když se dostala na samotný vrchol a mohla dál pokračovat, tak zařadila zpátečku.

Před těmi osmi nebo devíti lety nezvyklému chování slovenské krásky nikdo nerozuměl, ona ale věděla, co dělá, a svého rozhodnutí nelituje. „Objevilo se příliš mnoho otázek, a já měla příliš málo odpovědí. Zjistila jsem, že chci dělat ještě něco jiného a dostat se do fáze, abych toho zvládala víc. Teď se to dá lépe kombinovat a plánovat," komentuje své rozhodnutí odejít Kristina.

Chrasteková se tehdy rozhodla poslechnout svůj vnitřní hlas a nebýt pouze modelkou. „Věděla jsem, že chci dělat ještě něco jiného. V té době nebylo možné dělat obě práce najednou, takže jsem si musela zvolit prioritu," říká.

A jakému oboru se tedy kráska nyní věnuje? „Nejdříve jsem začala s módní fotografií, to byl přirozený přesun. To mi ale stále ještě nevyhovovalo. Teď jsem se dostala k čistě uměleckým věcem, začala jsem pracovat s filmem, objekty, hudbou," řekla nám na představení nové kolekce vlasových přípravků.

My jsme se dozvěděli, že začíná být o Chrastekovou opět zájem, a vypadá to, že modelka, která patří do stáje Elite Model, brzy získá zajímavou světovou kampaň. Ona se návratu nebrání už proto, že už se zavedla jako umělkyně. „V agentuře vědí, že smysl mého života je něco jiného. Na modelingu jsem ale odchovaná a některé esenci mého bytí je to blízké, mám to ráda."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám