Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Renée Zellweger (44) rozhodně nepatří mezi celebrity, které by střídaly jednu společenskou událost za druhou a všude se musely v nové róbě před fotografy alespoň mihnout. Představitelka komediální postavy Bridget Jones se na červeném koberci neukázala dlouhých pět měsíců. Výjimku udělala až v pondělí. Svou účastí na akci s nekonečným názvem The Painted Turtle Present A Starry Evening of Music, Comedy & Surprises potěšila všechny přítomné.

Zellweger se do Davies Symphony Hall v San Franciscu na charitativní akci dostavila v jednoduchých černých šatech s vlasy staženými do drdolu. Její image celkově působila mnohem více naturálně, než jsme u držitelky Oscara za snímek Návrat do Cold Mountain zvyklí.

Největším překvapením pak nejspíš bylo její nevytrhané obočí odbarvené na stejný odstín jako vlasy. O přírodní ‚look‘ se pak postarala i absence laku na nehty a téměř i veškerých líčidel.

Reklama

Další články

Načítám