Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný pár Lucie Borhyová (46) a Michal Hrdlička se už nemůže dočkat miminka. Proto si hned při první možné příležitosti nechali prozradit pohlaví svého nenarozeného děťátka.

„Zvědavost byla daleko silnější než my, hned na prvním ultrazvuku, když to nebylo ještě ani moc zřetelné, jsme lámali paní doktorku, aby nám to prozradila," řekl nám Michal.

Vzhledem k tomu, že příbuzní páru netuší, jestli se jim narodí holčička, nebo chlapeček, tak tuto informaci nechtějí prozrazovat do médií. Dvojice nyní systematicky vybírá jméno pro své děťátko, každý má ale hodně jinou představu.

Michal by vzhledem ke svému příjmení volil raději tradiční české jméno, ale Lucii, která má již syna Lucase, se líbí jména mezinárodní. „Hledáme kompromis, ale zatím jsme ho nenašli. Je to boj. Hledáme intenzivně, děláme seznamy jmen, probíráme to s rodinou," říkají partneři.

Hrdlička už několik jmen zavrhl. Nelíbilo se mu, když jeho partnerka navrhla jména Natan a Diego. „No musím říct, že Diego Hrdlička zní opravdu šíleně, to jsem zavrhl," říká Michal, který se doma zřejmě nebojí bouchnout do stolu. „Co se týká jména, tak má maminka v porodnici vždy právo veta. Bojím se, že přijdu k hotové věci," směje se Michal. Sporťák prý bude dělat vše proto, aby mohl být u porodu a na vše osobně dohlédnout.

Reklama

Další články

Načítám