Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo říkal, že svaly nejsou u žen sexy, asi neviděl tuhle krásku, pro kterou je fitness centrum druhým domovem. Pochází z venezuelského Maracay, ale má i kolumbijské a italské kořeny. Tato 164 centimetrů vysoká kráska se jmenuje Michelle Lewin a my vás prostě o její sexy trénink na speciálních pružinových botách nemůžeme ochudit…

Pohledná Venezuelanka odjakživa toužila po dráze modelky, ale přestože byla štíhlá a měla nádhernou tvář, kvůli své výšce nedosáhla výš, než na pár lokálních přehlídek. Během jedné plážové párty  v roce 2009 si jí však všiml fotograf, který v ní spatřil hvězdný potenciál. Snímky měly úspěch a od té doby se Michelle pravidelně objevuje v časopisech ve Spojených státech, Dánsku a doma ve Venezuele.

Dnes byste ji mohli potkat nejčastěji na South Beach v Miami, kde často trénuje i venku. Stejně tak tomu bylo i tento týden, kdy v sexy růžovém kompletu šortek a krátkého trička vyrazila venčit svého čtyřnohého mazlíčka. Aby byla ještě nepřehlédnutelnější, nazula si takzvané klokaní boty ‚Kangoo Jumps‘, které měly původně sloužit jako rehabilitační pomůcka, ale v 90. letech se začaly hojně využívat právě v oblasti sportu a rekreace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám