Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když půvabná blondýnka Petra Minářová získala v roce 1996 titul Miss ČR, rozhodně bychom nepředpokládali, jak tahle kráska skončí. Už několik let o ní není téměř slyšet, na módních molech se objeví tak jednou za rok, úplně se stáhla ze světa blyštivých rób a šminek.

"Postupem času jsem dospěla k tomu, že to není to, co by mne naplňovalo. A víc a víc mne to táhlo ke koním," prozradila Super.cz Petra, která se pravidelně účastní i různých závodů jak v Česku, tak po zahraničí a doma má tolik pohárů a trofejí, že rozhodně zastíní její korunku krásy.

Přesto ovšem nezanedbává svůj vzhled. "Bylo mi šestatřicet, už několik let pravidelně chodím na botox, stačí to zhruba jednou za jedenáct měsíců. Uvažuji ale o trochu radikálnější metodě. Pravděpodobně letos na podzim vyzkouším omlazení vlastní krví, na kterém byla na klinice, kam chodím i já, třeba Alice Bendová (50)," svěřila Super.cz.

Petra je momentálně sama, takže chce být krásná i kvůli tomu, aby budoucí princ, vzhledem k její profesi možná bude opravdu na koni, nemusel hledat pouze její duši. "To, že jsem už nějaký čas single, si užívám, ale pochopitelně nechci, aby to tak zůstalo napořád. Chci mít rodinu a děti. Jen jsem ještě nenašla toho pravého nebo on mne," krčila rameny Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám