Hlavní obsah
Článek

Jsou zhruba podobně staré, dělají stejnou práci, ale jedna je úspěšnější než druhá. O Sandře Rosové se často psalo v době, kdy tehdy ještě mladinká Ewa Farna rozjížděla kariéru. Mnozí Sandře prorokovali podobný osud. Zatímco ale dnes je z rodačky z Těšínska megastar, o Rosové tolik neslyšíme. Až nyní. Už pár dní je z ní totiž vdaná paní. Provdala se velmi výhodně a v pořádném luxusu!

K veselce došlo v sobotu 15. února. Sandra si v pět hodin odpoledne při západu slunce na jedné z nejluxusnějších pláží Floridy v Sarasotě vzala americko-kanadského manažera Chada Waitse. Ten je o sedmnáct let starší než ona.

Že chlapec nepochází zrovna z chudého kraje, dokazuje fakt, že Sandra měla šaty luxusní značky Lovelle By Lazaro, střevíčky Aldo poseté kamínky Swarovski a kytici z dvou tuctů neapolských růží.

„Dost to tajili, z Čech přiletěli jen rodiče nevěsty. Obřad trval asi hodinu, nevěsta i ženich si pod obloukem bílých růží říkali navzájem svou připravenou řeč. Krásně vypadalo i to, když za zvuků vážné hudby a výkřiků racků nechybělo slévání dvou barev písku do jednoho skleněného srdce,“ říká svědek svatby.

Hostina se konala v místní vyhlášené italské restauraci, kde je čekala večeře o pěti chodech. „Pak se pařilo v Beach klubu a novomanželé spali v luxusním hotelu na Siesta Key, nejkrásnější pláži Spojených států. A na svatební cestu se chystají do amerického zimního střediska Aspen,“ dodal zdroj. Tak gratulujeme a užívej, děvenko!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám