Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) má za sebou dvě plastiky prsou a přiznala, že si také chirurgicky nechala upravit horní víčka. Další plastiku zatím neplánuje. Pravidelně se jan snaží zatočit s vráskami pomocí botoxu.

"Chodím si pravidelně nechávat píchat do čela botox, jednou jsem si ho nechala píchat i do vrásek kolem očí, ale skončila jsem s tolika modřinami, že Marcus nevycházel týden ven, protože to vypadalo, jako když mě doma mlátí," řekla Super.cz Gavriely, která si kromě botoxu nechala nyní na klinice vyšetřit také pihy. "Měla jsem asi dvě ošklivé, tak jsem se bála," vysvětlila.

I když s Marcusem Tranem plánují prvního společného potomka, další plastiky prsou se nebojí. "Na druhé plastice jsem byla, protože mi praskl implantát. Ten, co nyní mám, by měl vydržet do smrti. Holky po dětech, které jsem viděla, neměly se silikony problém, tak myslím, že ani u mě další operace nebude potřeba," vysvětluje moderátorka.

Martina s rodinou plánuje již rok odlet do Austrálie, kde by chtěli nějaký ten rok žít. Zatím ale stále zůstávají v Čechách. "Na to, abychom měli na školy, dům a jiné poplatky je potřeba do začátku půl miliónu korun. Takže stále šetříme. Už jsem skoro u finálové částky a pak samozřejmě letíme," dodala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám