Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2002 byla čtvrtou nejkrásnější dívkou Česka, což potvrdil verdikt poroty na Miss ČR. Stala se i Miss Silueta. I dvanáct let poté má Lucie Kachtíková, která se krátce po soutěži objevila na titulní straně Playboye, figuru jako tehdy, přestože má už pětiletou dcerku Sofii.

Na českých módních molech ji už ale asi nikdy neuvidíme. "V mém věku se na procházení v plavkách rozhodně necítím, i když mě občas někdo osloví, tak odmítám. Pracuji v PR a produkci pro veletrhy, kde mám tým složený z našich předních modelek a Miss. Ale modelingu jsem se úplně nevzdala," prozradila.

Důkazem jsou nové snímky, které ve Spojených státech nafotila pro kampaň jedné francouzské firmy. "I když to na fotkách vypadá, že jsme fotili v parném létě, opak je pravdou. Poslední dny bylo jen pár stupňů nad nulou a hned po focení jsem se naložila do horké vany, ale stejně jsem pořádně nastydla," vyprávěla Lucka o práci v New Yorku, která bude mít ještě pokračování na Floridě. "Tam už snad bude lepší počasí," věří.

"Každopádně to stojí za to. Za týden takové práce vydělám tolik, jako kdybych v Česku chodila půl roku po přehlídkách, a přitom bych neměla tolik času na rodinu," míní modelka, která se loni vdala za přítele Miloše a měla svatbu jako z pohádky.

Reklama

Další články

Načítám