Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový film Vejška režiséra Tomáše Vorla není pouze plný milostných scén, ale obsahuje tolik sprostých slov, že musela být vytvořena i slušnější verze pro vysílání v televizi před desátou hodinou. Nejvíce původní scénář obohatil o vulgarismy jeden z hlavních představitelů Jiří Mádl (37), který se do role sebestředného frajírka Michala Kolmana vžil natolik, že za každou větou přidal nějakou sprosťárnu.

„Měl jsem pocit, že to k té postavě tak nějak patří,“ krčil rameny Mádl, když jsme se ho na tuto věc ptali, a dále dodal: „Ta postava je dost ostrá a drzá i bez toho, co muselo pryč.“

Zajímalo nás, jestli se herec při přípravě na film inspiroval někým konkrétním. „Přečetl jsem si několikrát scénář a vždycky doufám, že ve mně naroste to, co se do mě má dostat,“ říká Jirka a dále uvádí, že nekopíroval nikoho konkrétního. „Kolem mě jsou samí něžní a přívětiví lidé, kteří nejsou materialističtí.“

Je mu teda jeho postava vůbec ještě něčím blízká? „Asi vůbec ničím. Autům moc nerozumím, mám stálý vztah a bohaté rodiče jsem nikdy neměl a už nikdy mít nebudu. Taky neumím malovat a neberu drogy, nikomu,“ vtipkuje Jirka Mádl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám