Hlavní obsah
Článek

Celebrity se chlubí shozenými kilogramy o sto šest. Moderátorka Kateřina Hamrová (46), která v současnosti zhubla už třiatřicet kilogramů, se směje: „Říkat můžou cokoli, ale ať své původní špeky ukáží. Přátelé mě stále přemlouvali, a tak jsem se rozhodla ukázat, jak jsem vypadala.

Na sociální síti se Kateřina pochlubila svým zevnějškem, jak vypadala ještě před rokem.

„Ano, bylo to nechutné, ale dokáži si to přiznat. Teď mám přetransformované tělo i mozek. Vím, že podobnou devastaci vlastní tělesné schránky už nedopustím," svěřila Super.cz.

Transformovat se Kateřina začala se svým současným přítelem Pavlem Januškou (22). Bez cvičení a pohybu už si neumí představit jediný den. Z původní váhy 101 kilo spadla na 68 a nepolevuje. „Určitě ještě pár kil sundám,“ věří si.

„A co se týká mostu - je to má běžná denní rozcvička. Ráda bych si pružné tělo udržela co nejdéle, a tak je třeba trénovat. Chci být českým ženám příkladem, jak může žena v mém věku vypadat. A že když to dokáže, může mít i o tolik let mladšího partnera. České ženy jsou pohodlné a málo si věří. A přitom stačí tak málo,“ dodává Hamrová, se kterou láska ke kolouškovi a silná vůle dělají hotové divy.

Reklama

Další články

Načítám