Hlavní obsah
Článek

Na první pohled to vypadalo, že reality show VyVolení byla programem pro dospělé publikum. Tolik odhalených ňader do svého repertoáru totiž nezařazují snad ani erotické kanály.

Poslední řada VyVolených byla přehlídkou ženských těl. Soutěžící měli k dispozici bazén i vířivku, a když jim štáb dopřál větší než malé množství alkoholu, skončilo to zpravidla odhazováním podprsenek. Dámy byly v převaze a dělaly všechno proto, aby se v soutěži udržely co nejdéle. Odhalení ňader tak pro ně bylo nepsanou povinností.

Diváci se díky dobré práci výběrové komise na castinzích dočkali opravdu pestrého spektra ženských vnad. Svůj dekolt tak před kamerami předvedla skromně obdařená Nikol, silikonová Zdenička, statná samice Romana i seniorka Zdena Regina.

VyVolené dívky však měly k nahotě různé postoje. Zatímco Eva se snažila za každou cenu ochránit své bradavky a Zdenička je halila do šunky, jejich konkurentky šly přímo na věc. Bazénová párty plně odhalila přednosti Nikol, Pavlíny i Romany. A když do vily nečekaně dorazila striptérka Regina, bylo zřejmé, že zahalená dlouho nezůstane. V galerii najdete nejodvážnější fotky z letošní řady VyVolených, tolik nahých žen jen tak někde neuvidíte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám