Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský fešák Tom Cruise pravděpodobně konečně našel tu pravou ženu svého života. Po třech nevydařených manželstvích mu osud do cesty konečně seslal partnerku stejného vyznání.

Cruise má v poslední době až podezřele blízko k Lauře Prepon, s níž se seznámil v rámci scientologické církve, která už do svých řad získala řadu hollywoodských celebrit. Herec se s novým objevem setkal nejen při otevření nového scientologického chrámu, ale strávili spolu i několik soukromých chvilek, během nichž se nejspíš projednával postapokalyptický scénář světa, v němž přežijí jen scientologové, jimž se podaří vyzrát nad smrtí.

Jeden z nejžádanějších mužů planety klade na svou víru velký důraz a byla jedním z důvodů jeho rozvodu s hollywoodskou kolegyní Katie Holmes, s níž má herec dceru Suri. Exmanželka údajně odmítla přijmout jeho víru, a musela tak zmizet z jeho života. V minulosti se Cruise rozvedl i s Nicole Kidman a Mimi Rogers. Jeho nová láska může mít ovšem delší trvání, protože přesahuje hranice našeho světa.

Tom Cruise měl vždy slabost pro herečky. I jeho čtvrtá partnerka prošla Hollywoodem, ale za sebou má prozatím jen několik rolí v televizních seriálech. To se ovšem může po boku slavného partnera velice rychle změnit.

Reklama

Další články

Načítám