Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká vicemiss 2005 Michaela Štoudková (38) rapidně zhubla. Sexy modelka má dole 6 kilogramů a je to vážně znát. Sama je nyní s váhou velmi spokojená. Super.cz prozradila, co za výrazným úbytkem váhy stojí.

"Denně cvičím, snažím se jíst zdravě, hlavně zeleninu a maso. Zhubnout jsem chtěla, povedlo se a teď bude nejtěžší to udržet," řekla Super.cz Míša, která odletěla do egyptské Hurghady, kde natáčí reklamu pro aquapark.

Ve chvílích volna se vedle opalování snaží sportovat. Míša nevydrží chvíli v klidu, a proto chodí denně do posilovny, s místními animátorkami cvičí kickbox a užívá si jízdy na paddleboardu. A právě jízda na prkně ji stála hodně sil a nervů.

"Na Vltavě jezdím v létě v Praze běžně, ale na moři jsem jela poprvé. Najednou začal silný vítr a já se nemohla dostat zpátky ke břehu. Fakt jsem se bála, že to nedám. Pádlovala jsem jak o život a mám z toho neuvěřitelně namožené ruce," dodala Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám