Hlavní obsah
Článek

Vnadná herečka Bára Poláková (40) se pořádně odvázala. V rámci focení charitativního kalendáře občanského sdružení Art for Life se, stejně jako řada jiných celebrit, neostýchala zapózovat v pro ni netypické roli.

Blonďatá herečka se jako mávnutím kouzelného proutku změnila v sexy zdravotní sestřičku. Oblečená v upnuté kůži vypadala s drsným výrazem ve tváři a injekční stříkačkou v ruce jako přísná domina.

Co by ale jako řada jiných celebrit neudělala pro dobrou věc? Do už pátého ročníku kalendáře, jehož výtěžek pomůže bojovat proti šíření viru HIV a nemoci AIDS, se do podvazků a svůdného korzetu svlékla i Simona Stašová (69) a zahanbit se nenechaly ani další známé osobnosti.

Špetkou humoru přispěl například Petr Čtvrtníček, vypracované tělo odhalil sólista baletu Národního divadla Michal Štípa a s ulítlou parukou na hlavě zapózovala herečka Jana Plodková. V kalendáři se nechali zvěčnit také kapela Portless a módní návrhář Jakub Polanka.

Charitativní projekt nakonec podpořila celkem třicítka známých osobností. Slavnostní křest kalendáře spojený s aukcí fotografií se uskuteční 21. listopadu. Výtěžek poputuje na preventivní aktivity, rekonstrukci lůžkového oddělení AIDS centra Nemocnice na Bulovce a vytvoření brožury o HIV.

Reklama

Další články

Načítám