Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) stále čeká na lásku, která ne a ne přijít - nebo nám to alespoň tvrdí -, a tak maká, až se z ní kouří. Teď právě poctivě nacvičuje novou roli, zahraje si tak trošku hubatého anděla.

Nabídka přišla ze Studia DVA, které připravuje vánoční muzikál Děvčátko, a jelikož je Monika protřelá muzikálová harcovnice, s přijetím neváhala. Nejen kvůli tomu, do jaké role si ji autoři Šimon Caban a Kryštof Marek vyhlédli. „Moje postava anděla strážného je trochu cynická. Vždycky jsem měla o andělech jinou představu, takže tahle poloha mě zaskočila. Nicméně pokud andělé existují a jsou takoví jako tento, tak to ve všedním životě mnohé vysvětluje,“ smála se Monika.

Na zkouškách jsme ji nachytali s Ivanou Chýlkovou, Martou Vančurovou, Janou Strykovou, Zuzanou Mauréry nebo Kryštofem Hádkem. Ti všichni a mnozí další včetně členů orchestru, jenž bude příběh na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena doprovázet, se poprvé společně představí 25. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám