Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to k nevíře, ale v domácnosti Pepy Kokty a Ornelly Štikové (31) to není muž, který obráží večírky, zatímco se žena doma stará o miminko. Po narození syna Quentina se role prohodily. "Pepa je rád, když si někam vyrazím, o malého se skvěle postará," svěřila Super.cz Ornella, která se po porodu opět stává hvězdou večírků.

Minulý týden se zastavila na kamarádčině vernisáži, kam ještě dorazila sice v kraťounkých šatech, ale své křivky skrývala. Teď už to ale bylo jinak. "Trochu jsem přibrala, byla jsem nemocná a Pepa mi vyvařoval k obědu i k večeři teplé jídlo," prozradila mladá maminka trochu stydlivě.

Přítomní pánové na večírku, kde se ochutnávala italská vína, ale její křivky naopak ocenili. Zejména plný dekolt, který Ornella předvedla v dechberoucím výstřihu. Na své si ale přišli i tzv. dolňáci, protože její šaty byly tak upnuté, že odhalily celou siluetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám