Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostravská matka Romana je v sestavě VyVolených velkým zpestřením. Má totiž o pár kilo více než konkurence, ale přesto se nebojí ukázat na kamery své kypré tvary.

Večírek ve vířivce byl nezapomenutelný nejen pro soutěžící, ale především pro diváky. Když se VyVolené dívky začaly postupně odhalovat, Romana nemohla zůstat stranou. Ve vodě se tak cachtala nahoře bez a na rozdíl od jiných neměla ani potřebu svá povadlá ňadra zakrývat rukama.

Romana se totiž chtěla bavit v divokém stylu a nejspíš zapomněla, že na ni doma čeká dcera Nikola (12). Ta se teď nejspíš nevyhne posměšným komentářům svých spolužáků. To, co její maminka ve vile předvádí, totiž překračuje všechny meze.

Statná samice navíc nepatří k nejatraktivnějším ženám. Při pohledu na její mohutné bříško se nechce věřit tomu, že je jí teprve 32 let. Svou postavou totiž připomíná o generaci starší ženy, které dávají před tělesným pohybem přednost cukrárnám a hospodám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám