Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za nositelku nelichotivého označení 'nejošklivější zadek Hollywoodu' se už nějaký čas považuje manželka rappera Tygy a bývalá striptérka Blac Chyna. Přestože větší oblé zadnice jsou aktuálně celkem v kurzu, tato černoška to s hýžďovými implantáty dost přehnala. Na výsledek se můžete podívat ve fotogalerii.

S Tygou se seznámili v roce 2011 na jedné párty v Miami, Chyna následně vystupovala v jeho videoklipech. Loni v říjnu přivedli na svět syna, kterého pojmenovali King Cairo Stevenson. Toho samého dne Tyga pořídil rodinný 'domeček' v Kalifornii v přepočtu za více než 126 miliónů korun.

Chyna, jež se v minulosti svým tělem slušně živila, a to nejen jako tanečnice a striptérka, ale také příležitostně jako modelka, si libuje v legínách, které její pozadí ještě zdůrazní. Z nechvalného titulu si přitom nic nedělá. Sama je nejspíš opačného názoru. Naposledy byly její křivky zvěčněny paparazzi v pondělí odpoledne u benzinové pumpy v kalifornské oblasti Calabasas. Co na ně říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám