Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Minářová se po více než třech letech objevila na módním mole a předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa. Petra v roce 1996 porazila ve finále Miss České republiky Ivu Kubelkovou, nyní se ale aktivnímu modelingu už léta nevěnuje a její vášní jsou koně.

Tentokrát udělala výjimku a společně s Petrou Faltýnovou (46), Simonou Krainovou (51) a Ivou Kubelkovou (46) předváděla na otevření nového salónu plastické a estetické chirurgie, kterého je tváří. Sama má plastiku nosu, zvětšené rty a ňadra a na této klinice si nechává zhušťovat a prodlužovat vlasy.

Na módním mole předvedla svoji dokonalou postavičku, kterou má díky jezdectví. Petra závodně jezdí drezuru, má řadu titulů a cen, a to i ze zahraničí, a díky koňům na jejím těle není gram tuku navíc. V luxusních šatičkách pak předvedla své silikonové trojky bez podprsenky.

"Už se modelingu prakticky nevěnuji, na mole jsem opravdu možná nestála tři roky. A je fajn se po letech vidět se stejně starými holkami, se kterými jsme se nachodily stovky přehlídek," řekla Super.cz Petra.

Reklama

Další články

Načítám