Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z dcer muzikanta Karla Vágnera, zpěvačka Tereza Aster Vágnerová, chodí už roky se synem hudebního bosse Františka Janečka (79) Filipem. V zákulisí se povídá o tom, že má díky "tchánovi" protekci a automaticky dostává role v muzikálech, které Janeček produkuje.

Tereza se ale razantně brání. "Mám úplně stejnou startovní pozici jako každý jiný. Myslím, že se dokonce připravuju poctivěji a usilovněji, aby mě z toho nikdo nepodezíral," tvrdila nám půvabná rusovláska.

Stejné je to prý i teď, když ji čeká konkurz na muzikál Fantom Opery, který bude Janeček v GoJa Music Hall uvádět. "Přihlásila jsem se normálně přes dotazník na stránkách GoJi a dřu a dřu," vysvětlovala Vágnerová.

Napadlo nás také, zda vzhledem k tomu, jak jsou s partnerem spolu dlouho, nechtějí posunout svůj vztah někam dál. Třeba svatbou. "Já musím hlavně dostudovat. A je to na Filipovi, o ruku přece žádá muž. Ale neříkám, že bych odmítla," smála se.

Když už se nemohla pochlubit zásnubním prstenem, aspoň svěřila, co spolu s přítelem vytvořili společnou rukou. "Udělali jsme spolu písničku Sama sebou, budeme křtít videoklip, produkoval ji Yarda Helešic, bývalý basák ze Support Lesbiens, a strašně se těším, až ji vypustíme ven," vyprávěla nadšeně.

Reklama

Další články

Načítám