Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer bude ve vile VyVolených pořádné dusno! Dominantní blondýna Eva Feureislová, která se "proslavila" krátkým románkem s exmilencem Ivety Bartošové Domenicem Martuccim, se o setrvání ve vile utká s podnikatelem Martinem Haluzou.

Toho si včera večer nečekaně vybrala do duelu, ač každý očekával, že si to bude chtít rozdat s nenáviděnou Romanou. Ta ji totiž nedávno hystericky seřvala kvůli tomu, že se Eva měla navážet do její rodiny.

Eva si však nakonec vybrala Martina s tím, že je mimo jiné zvědavá, jak esemeskový mág ovlivní hlasování. Martin je totiž spolumajitelem telekomunikační společnosti a už po jeho vstupu do vily se na sociálních sítích objevily rozhořčené reakce některých lidí, kteří obvinili Martina z toho, že si hlasy umí zařídit.

„A toho esemeskového krále, to máš zvenku? Budu se moc těšit, sejdeme se zítra na zámku,“ reagoval Martin na Evino obvinění z ovlivňování hlasování. On sám se už ve vile nechal slyšet, že v tomto oboru umí spousty věcí, ale nespecifikoval jaké. Zařídí si snad potřebný počet esemesek i dnes večer? A má se snad Prima bát, že díky tomu Martin vyhraje celou soutěž?

Jeho společník z telekomunikační firmy ale jakékoliv manipulace s hlasy odmítá. „My nemůžeme někomu posílat hromadné sms, jsme sice telekomunikační firma, ale stojíme na úplně jiném konci. Lidé nám posílají sms, za které jim zprostředkujeme různé služby, jako například horoskopy. Nejsme firma, která zprostředkovává posílání sms do různých soutěží, takže hlasování ovlivnit nemůžeme," vysvětlil Super.cz spolumajitel firmy Mirek.

Ten prý obviňování z manipulace s hlasy očekával. "Musím přiznat, že jsem čekal, že když se Martin dostane do VyVolených, že se ozvou lidé, kteří si telekomunikační společnost ihned spojí s podvodným posíláním hlasů,“ míní.

Jakoukoli manipulaci odmítá také televize. „Prima má řadu opatření, aby se s hlasy nemanipulovalo. Jedním z nich je maximální počet zaslání 30 sms z jedné sim karty,“ řekl Super.cz tiskový mluvčí televize David Vaníček.

Jak napínavý duel mezi sebevědomým Martinem a dominantní Evou nakonec dopadne, uvidíme už dnes večer. Pokud se Martin do vily vrátí, jistě ještě o jeho "kouzlení s esemeskami" uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám