Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokterá žena si dopřává více pohybu než Britney Spears (42). Zpěvačka, která loni začala být během svého hubnoucího procesu před porotcováním v americkém X Factoru závislá na rotopedu, nepolevila a tréninky jí každý týden zaberou spoustu hodin. I přes veškerou snahu však kůži na stehnech a zadečku neporučí...

Britney v poslední době sebevědomě nosí kratičké šortky a sukýnky. Nebylo tomu jinak ani v úterý, kdy opět opouštěla posilovnu v kalifornském Calabasas. Na její tělesné proporce nelze říct půl slova, ale trocha té pomerančové kůže se přeci jen vloudila.

Zpěvačka sportovní komplet tílka a šortek mentolové barvy nepochopitelně zkombinovala s neladícími ponožkami, sportovní obuv však byla v pořádku.

Britney na sobě nyní maká možná ještě o fous více, jelikož se proslýchá, že by se měla podílet na společné písni s Miley Cyrus nesoucí název 'SMS'. A ta, jak je známo, patří mezi neútlejší slavné ženy vůbec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám