Hlavní obsah
Článek

Písničkářka Jana Rychterová, která se před úspěšným procesem hubnutí chlubila vnadami číslo pět, se nám ukázala na rozverných fotkách v plavkách. Nyní je lehčí o celých patnáct kilo. Zadečkem v bikinách vrtěla i ve svém posledním klipu, ale tahle podívaná také není k zahození.

S ostatními partiemi však pohubla i její monstrózní přírodní ňadra. „Mám je menší o dvě velikosti, ale jsem naprosto spokojená,“ dodala zpěvačka, která na své postavě a kondičce začala před čtvrt rokem opravdu makat.

„Nepřestala jsem běhat. Když je méně času, nedávám si deset kiláků, ale kratší trasu. Ale už bych bez toho nemohla být. Přijala jsem to jako svou životní filosofii,“ přiznala Jana, která se v jídle nepřestala krotit. „Nepřejídám se, ale studeného piva a grilovaček jsem se během léta nedokázala vzdát,“ řekla nám Jana.

Kromě běhání svému tělu dopřává ještě jeden druh pohybu. „Propadla jsem v poslední době tancování zumby. Dokonce mě to inspirovalo k napsání songu o sexy Argentinci, který zumbu předcvičuje, a písnička je teď velmi oblíbená u všech paní a dívek,“ dodala Jana, která má na vtipné texty patent a všem to předvede na svém koncertě 27. září v Salmovské literární kavárně.

Reklama

Další články

Načítám