Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Seriál Ulice obchází nenávist! I když se jeden z nejúspěšnějších českých televizních projektů historie stále těší nebývalému diváckému zájmu, v jeho zákulisí to pěkně vře! Na jméno si nemohou přijít především herecká matadorka Jaroslava Obermaierová (77), představitelka Vilmy Nyklové, a Tomáš Valík (48, hraje Richarda Zajíčka).

„Jarka o Tomášovi bokem mluví velmi nepěkně, někdy si neodpustí ani sprosté označení. Chodí totiž na plac nepřipravený,“ dozvěděli jsme se od štábu.

K odhalení této profesní války nás vedlo vyjádření herečky na mejdanu seriálu Ulice. Když jsme se jí ptali, kdo ji v poslední době naštval, odpověděla bez váhání. „Jeden kolega. Nemůžu ho jmenovat, ale je to nezodpovědný člověk, který neumí text, a neumí hrát. To považuji za trestuhodné. Dnes se živí herectvím lidé, kteří ho vůbec neumí. To je zkrátka taková doba,“ postěžovala si. Jestli jde ale o kolegu v Ulici, nechtěla říci.

„Tady takových lidí ani není tolik, ale když to sleduji okolo, hrají hlasatelky, modelky, a to si myslím, že je špatně,“ tvrdí mnohoznačně Obermaierová.

Přesto jsme raději zaúkolovali naše zdroje, ať pátrají, s kým se v Ulici nemusí, a odpověď přišla okamžitě. „Nemůže cítit Tomáše Valíka. Vyčítá mu totální nepřipravenost,“ tvrdí informátor z okolí herečky.

Tomáš Valík vystřídal hned několik divadel. Diváci ho kromě Ulice mohou znát i z filmu Copak je to za vojáka nebo seriálu Pojišťovna štěstí. Na nějaký čas dokonce pověsil profesi na hřebík a toulal se po Kanadě. Proč ale zrovna on tak nepadl do oka kolegyni? Zjišťujeme další informace!

Reklama

Další články

Načítám