Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v únoru Cheryl Cole (30) šokovala fanoušky, když se na vystoupení se svou bývalou dívčí skupinou Girls Aloud objevila s velkým barevným tetováním na zádech. Díky podprsence a široké tylové sukénce dokonale vyniklo. Oblíbenkyně většiny Britů a milovnice body artu evidentně nebyla s dílkem u konce...

V sobotu se na Instagramu tatéra Nikka Hurtada objevila fotografie dámských zad a hýždí pokrytých růžemi a další snímek jeho s krásnou zpěvačkou. Později přiznala i sama Cole, že na snímku je zachycena ona.

Reakce fanoušků na Twitteru byly různé - od pochvalných k rozčarovaným. V sobotu večer se na Twitteru objevila i Cheryl a na komentáře některých fanoušků odpověděla. Uvedla mimo jiné: „Pracujeme na tom možná sedm až osm měsíců. Byl to dlouhý proces, a to hlavně v detailech.“

Nejdelší čas, který na jeden zátah strávila pod tatérovou jehlou, byl kolem osmi hodin a dodala, že anglické růže jsou její nejoblíbenější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám