Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dokonale trendy a mladistvém outfitu sáhla ve středu modelka Heidi Klum (50), když ji fotografové zastihli, jak se prochází po New Yorku. Bývalý andílek Victoria’s Secret tak po dlouhé době odhalil svou postavu v něčem jiném, než jsou společenské róby, nebo naopak úplně ležérní volné plážové maxi šaty.

Ačkoli většina modelek a hereček říká, že nejlépe se cítí v riflích a tričku, nakonec je v tak 'obyčejném' oblečení není snadné zahlédnout. U původem německé modelky to platí dvojnásob. Tento šik ohoz doplněný o klasické bílé lodičky do špičky, černou kabelku a stylové letecké brýle ‚aviatory‘ byl to pravé, pokud Heidi chtěla zapadnout mezi mladou generaci.

Ani vzor na tílku není náhodný a písmena HK skutečně představují modelčiny iniciály. Heidi tak velmi chytře propaguje svou kolekci oblečení Heidi Klum New Balance, od které jsou i džíny, sama na sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám