Hlavní obsah
Článek

Exotické krásce Kim Kardashian (43) se splnil sen. Od přítele Krise Humphriese dostala luxusní zásnubní prsten v hodnotě téměř 35 miliónů korun.

Basketbalový hráč požádal Kim o ruku minulou středu. Poklekl před ní s prstenem s dvaceti karáty zlata a půl karátovým diamantem. "Vůbec jsem to nečekala. Byla jsem úplně v šoku. Nikdy jsem si nemyslela, že se to stane doma. Už vůbec jsem si nemyslela, že teď," prozradila People šťastná Kardashian. Vše se odehrálo v ložnici jejího luxusního domu v Beverly Hills.

“Věděl jsem, že chci, aby byl velký,“ prozradil Kris svůj výběr prstenu. Ten se Kim dnes zablýskl ve chvíli, kdy procházela bezpečnostní kontrolou na letišti v Los Angeles. Všichni přítomní se na známý pár nemohli vynadívat.

Kim a Kris spolu chodí teprve půl roku. Brunetka, kterou svět zná díky jejím sexy křivkám, si v roce 2000 vzala hudebního producenta Damona Thomase, ale jejich manželství bylo po čtyřech letech rozvedeno. Svatba s basketbalovým hráčem bude zřejmě co nevidět. Půjde prý ale jen o malý soukromý obřad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám