Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci modelky Andrey Verešové (43) si opět přijdou na své. V modelech od návrhářky Renaty Burianové kráska zapózovala pro fotografa Radka Frýsu.

Snímky, na kterých Andrea pózuje na posteli v krajkových minišatech a odhaluje přitom své perfektně tvarované nohy nebo dynamická fotka ve velké černé večerní, kde kráska opět rafinovaně odhaluje nohu, budou součástí kalendáře. Ten bude tuto sobotu v prodeji v rámci speciální charitativní akce na hradě Houska.

„Na to, jak je Andrea časově vytížená, a navíc měla úraz nohy, tak se dostavila vždycky na všechny smluvené schůzky. Jako s modelkou se mi s ní pracovalo báječně. Když to řeknu kacířsky, tak stačilo jen mačkat spoušť a ona veškerou práci zvládla sama," s nadsázkou komentoval spolupráci s Verešovou Frýsa.

Výtěžek ze vstupného na speciální akce ve výši tisíc korun a prodeje poputuje na podporu lidí trpících Parkinsonovou chorobou. Právě zmíněná návrhářka a fotograf tímto neurologickým onemocněním trpí, a přestože sami bojují s nepřízní osudu, snaží se pomáhat i druhým.

„S Radkem se mi spolupracovalo skvěle, je to velmi milý a příjemný člověk, kterého si vážím také proto, že je i přes nepřízeň osudu velmi statečný, trpělivý, laskavý, ochotný pomáhat druhým a bít se se svojí nemocí," nechala se slyšet Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám