Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zbrusu nový singl Jennifer Lopez (54) a rappera Pitbulla (32) Live It Up jednoznačně aspiruje na hit letošního léta. Pozitivní píseň plná typicky líbivých tanečních rytmů nejspíš nebude moci chybět na žádné pořádné diskotéce a do detailu propracovaný klip, na kterém je znát každý utracený dolar, k tomu jen přispívá... A božská Jennifer dokonce nechá nahlédnout na křivky, díky nimž je už řadu let sexsymbolem.

Kolem tohoto klipu se toho napsalo dost ještě předtím, než o víkendu konečně naplno spatřil světlo světa. Zpěvačka totiž ve třiačtyřiceti vypadá úchvatně a odvážně dává na odiv tělo, které je dnes snad ještě svůdnější, než na začátku její kariéry v 90. letech.

Po megaúspěchu hitů On The Floor nebo Dance Again se toto osvědčené pěvecké duo opět dalo dohromady a jak se zdá, jejich novinka se rovněž nemine účinkem. Během dvou dnů od uveřejnění má na internetu téměř devět miliónů zhlédnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám