Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do francouzského Cannes se stejně jako každý rok na jaře sjíždí smetánka z celého světa, aby se mohla blýsknout na nejsledovanějším filmovém festivalu v Evropě. V diáři jej měla tučně zvýrazněný i Paris Hilton (43) s mladičkým přítelem Riverem Viiperim (21). Ačkoli spolu dvojice randí už bezmála devět měsíců, na jedné z bujarých párty ve čtvrtek večer málem neudrželi vášeň na uzdě.

Jejich vzplanutí, které bylo nejspíš podpořené několika alkoholickými drinky, byli svědky mnozí hosté Gotha Clubu a erotické dusno kolem nich by se dalo krájet. River svou partnerku neustále líbal a hladil a toužebně vypadala i Paris, která v jednu chvíli skončila před svým partnerem s nohama od sebe i přesto, že měla minišaty.

S Paris a Riverem přijely stejnou limuzínou do zmiňovaného klubu další známé osobnosti. Velkolepého večírku se tak účastnila proslulá britská modelka Cara Delevingne i další modelka a dcera Micka Jaggera Georgia May Jagger s přítelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám