Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že tichá voda břehy mele. To se ale prý nedá aplikovat na Emmu Smetanu (36), u které spíše platí rčení, že výjimka potvrzuje pravidlo. Emma se na veřejnosti prezentuje jako vzorné děvče a sama o sobě tvrdí, že ve skutečnosti je opravdu bez poskvrny.

„Skoro mě až mrzí, že se zatím nikdo nepokouší na mě něco vymyslet," svěřila se Super.cz Emma. Na minulosti hvězdy Novy prý vážně nejde najít nic zlého.

„Nevím, jestli jsem hodná holka, ale jsem určitě charakterní, což vyplývá z mojí výchovy. Byla jsem vychovávaná v úplně jiném prostředí a tohle všechno, co se teď děje kolem mě, je taková zábava a zpestření. Vlastně nic, co by v mém životě hrálo zásadní roli," svěřila se nám Emma.

Její rodiče za milulého režimu emigrovali do Francie, kde vedli rockový klub. V rodině Emmy Smetany se ani tolik neřešilo, jaké bude mít dítě povolání, ale kladl se důraz na smysl bytí.

„V naší rodině jsou nároky všeobecně hodně vysoké. Ve všech rodinách platí, že rodiče nastavují určitou představu, kterou se děti snaží naplňovat. V mém případě je na tom hrozně hezké to, že mě máma i táta milují bezpodmínečně. Jejich vřelý a láskyplný vztah by byl i v případě, kdybych se věnovala jiné profesi. Někteří lidé se musí celý život snažit dosáhnout představ rodičů a tohoto vnitřního napětí jsem byla naštěstí ušetřena. Mým rodičům bylo vždycky jedno, co dělám, pro ně bylo vždycky podstatné, abych nelhala, nekradla a byla rovnej člověk," prozrazuje Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám