Hlavní obsah
Článek

Rčení, že jablko nepadá daleko od stromu a geny se nezapřou, naštěstí v některých případech neplatí. Ale jindy zase sedí jako pověstný zadek na hrnec. Obhlédli jsme si známé tváře, které se svými potomky dorazily na dětské odpoledne, a nestačili jsme se divit.

Jako první nám padl do oka malý Kristián Kokta, který by si měl na akci v princeznovském stylu, kam ho vzala maminka Gabriela Partyšová (45), jako chlapeček připadat ne zrovna příjemně. Ale chyba lávky. Nejenže je taťkovi Pepovi Koktovi podobný vizuálně, ale jako ryba ve vodě se cítil i mezi spoustou holčiček v krásných šatech, které jej obklopovaly.

Bavič Petr Novotný (76) se zase pochlubil svojí vnučkou Ester. Je to nejstarší ze třech dětí jeho dcery Lenky a vypadá, že roste do krásy po mamince. Kdyby zrovna bylo vyhlášeno pátrání po rozkošné modrooké blondýnce a někdo by ji vedle Novotného viděl, jen stěží by uvěřil, že právě tenhle pán je její děda.

Kluci kouzelníka Pavla Kožíška jsou naopak celý táta, rodinná podoba je vidět i u šestileté sestry bývalé Miss ČR Kateřiny Sokolové (35). Sabina Laurinová (52), pod jejímž jménem se princeznovské odpoledne pro novou seriálovou hrdinku Princeznu Sofii konalo, dcery nevzala. Víme ale, že starší Valentýna je celá táta Pepa Vojtek (58).

Reklama

Další články

Načítám