Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak těmhle dvěma lásku opravdu přejeme. Jen málokdo z českého šoubyznysu se k sobě hodí podobně jako Jiří Mádl (37) a Eva Josefíková (34). A to nejen postavou, i když by k sobě sympaťák Jirka, jemuž geny nenadělily mnoho centimetrů výšky, jen těžko hledal někoho ještě drobnějšího než je on. A v osobě drobounké Evy se mu to povedlo.

S Evou se poznali při natáčení filmu Probudím se včera a láska jim klape už více než rok. Tedy, dlouho jsme je spolu neviděli, ale když se objevili ruku v ruce na tiskovce k dalšímu připravovanému filmu, bylo nám jasné, že pořád cukrují jako hrdličky.

Jirka s Evou se tak opět budou vídat nejenom doma, ale i na place. Režisér Tomáš Vorel totiž začal točit pokračování úspěšné komedie Gympl a vedle starých známých tváří, mezi něž Jiří Mádl patří, obsadil také jeho lásku Evu. Komedie se natáčí pod pracovním názvem Vejška a v kinech bychom ji měli vidět na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám