Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá Farrah Abraham, známá díky americké reality show 16 and Pregnant a jejího pokračování Teen Mom, prahne po dokonalosti a už v takto nízkém věku se nebrání plastikám. Dříve přirozeně hezká mladá žena si nechala upravit nos a bradu a nyní je se sebou prý konečně spokojená. Většina lidí se po zhlédnutí fotografií ‚před a po‘ otištěných v magazínu In Touch však shoduje na tom, že si zákroky spíš ublížila...

Abraham dala za plastiky v přepočtu už přes 400 tisíc a přestože ji prý štve, kolik ji úpravy zevnějšku stály, s výsledkem je spokojená. A co všechno už Farrah nemá přírodní? Již před dvěma lety si nechala zvětšit poprsí a nedávno absolvovala narovnání nosu a do brady si nechala vložit implantát. Vystouplá brada je ale především ze strany hodně výrazná a Farrah připomíná Ježibabu. „Svůj nos jsem nenáviděla od třinácti let,“ odůvodnila své rozhodnutí pro In Touch Farrah.

Farrah se dostala na televizní obrazovky díky tomu, že otěhotněla už v šestnácti letech. Se svým tehdejším přítelem se opakovaně rozcházela a opět dávala dohromady až do doby, než zahynul při autonehodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám