Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stává se už pravidlem, že se partnerské vztahy missek rozpadají krátce poté, co jim hlavu ozdobí korunka krásy. Dívky sice vždy věří, že jejich láska v této náročné životní zkoušce obstojí, ale pod vlivem odloučení, změny životního stylu nebo nabídek movitějších konkurentů nakonec přece jen přijde rozchod.

Super.cz se podařilo zjistit, že Lucie Kovandová změnila svůj stav ze zadaná na stav single po rekordních dvou týdnech od velkého finále. Jako důvod rozluky se svým přítelem žijícím v Brně uvedla Česká Miss World 2013 velkou vzdálenost.

„Budu se stěhovat do Prahy a on studuje v Brně, nemělo by to cenu," říká kráska.

Lucka zvládá rozchod velmi statečně a není ani divu, její vztah byl teprve v počátcích. „Nebyl to úplně oficiální vztah. Nikdo o nás nevěděl. Ve shonu po finále jsem řekla, že spolu chodíme, ale nebyla to úplně pravda," otevřeně přiznává Kovandová.

Bude hledat za brněnského přítele náhradu v Praze, když se do hlavního města včera oficiálně přestěhovala? „Nějaké pozvání na večeři jsou, ale já si užívám, chci být sama. Mám nějaké povinnosti, práci a tak," řekla v našem rozhovoru Lucie.

Reklama

Další články

Načítám