Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězné krásky z České Miss mají za sebou náročný maraton plný příprav před finále, nervy drásající galavečer a absolvovaly už také mediální kolečko. Teď už je čekají jen samé příjemné povinnosti a lidově řečeno lížou smetanu. My jsme jim byli v patách ve chvíli, kdy si holky byly vybrat od sponzora nové boty.

„Právě nastal čas, kdy si vyzvedáváme výhry, které jsme získaly v soutěži," tetelila se Česká Miss Earth Monika Leová (32), která se zaměřila na boty na vysokém podpatku.

To Gábina Kratochvílová (34) naopak dává přednost nízké podrážce. „Na podpatcích chodím nerada, tak mi padly do oka jedny baleríny," prozradila úřadující Česká Miss.

Kratochvílová se nám svěřila, že po korunovaci se její život proměnil v sen. Zatím prý ani na moment neuvažovala o tom, že by účast v České Miss nebyla dobrý nápad. Vždyť podle ohlasu veřejnosti je Kratochvílová nejoblíbenější královnou krásy posledních let. „Opravdu velmi často mě zastavují cizí lidé na ulici a říkají mi, že mi fandili, že jsem byla jejich favoritka. Je to hrozně krásný pocit," říká Gábina a celá září štěstím.

Reklama

Další články

Načítám