Hlavní obsah
Článek

Zatímco nová rodina Karla Šípa (78) se má jako v bavlnce, bývalá manželka nejúspěšnějšího moderátora České televize, který si vydělává i na soukromých akcích a textařinou, prakticky tře bídu s nouzí. Marcela Holanová (72) se ale rozhodla vylézt ze své ulity a zkusit znovu naplno nastartovat svou kariéru.

Už je to delší čas, kdy se Marcela objevila na kulturní akci, Večeru pro dobrou věc pořadatele charit Davida Novotného. A publikum v Jaroměři ji přivítalo s nadšením. Dokonce až tak, že ji dojalo. „Jsem ráda, že na mě lidé nezapomněli,“ svěřila se Holanová, která sklidila největší ovace – jejímu výkonu tleskal celý sál.

Do zpěvu ale zrzavé dámě rozhodně není. „Bojuji s penězi. Snažím se, jak se dá. To víte, dnes těch kšeftů moc není, takže člověk je rád za každý,“ svěřila se Holanová, která má kapelu, s níž by chtěla vyjet na turné po větších městech České republiky. V tom se jí snaží pomoci bývalý šéf zábavy televize Nova Ivan Rössler. I proto má Holanová už dvanáctého dubna vystoupení v kulturním domě Level v Újezdu nad Lesy.

Reklama

Další články

Načítám