Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou posilou nováckého moderátorského týmu je sympatická Petra Svoboda (30), která bude moderovat počasí. S médii má Petra už letité zkušenosti. Od roku 1998 působila v redakcích několika magazínů, dva roky strávila pracovně ve Spojených arabských emirátech. Vedle moderování se věnuje také modelingu. Mezi její zájmy prý patří cestování, sport, dobrovolnická činnost a kultura.

V Petřině CVčku se dále dočteme, že má bakalářský titul na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů v Praze a že se v roce 2008 stala Playmate časopisu Playboy, kde se dva roky poté objevila také v exkluzivním pictorialu.

Poslední tři roky se věnovala zejména rodině, vychovává dvouletou dceru. „V soukromém životě je mým sluníčkem jednoznačně dvouletá dcera Ráchel. S manželem jsme však bohužel v rozvodovém řízení, máme ale dobré vztahy,”  prozradila Petra, kterou diváci poprvé uvidí zítra.

Reklama

Další články

Načítám