Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známá německá herečka Diane Kruger, kterou jste mohli vidět například v Tarantinově filmu Hanebný pancharti, patří k jedněm z nejpůvabnějších hereček. Pohledná blondýnka byla v úterý spatřena v Kalifornii, kde se s kamarádem procházela po ulicích Beverly Hills. A i když na sobě plavovláska neměla ani trochu make-upu, musíme uznat, že jí to slušelo.

Diane, která v červenci oslaví své sedmatřicáté narozeniny, vyrazila společně s kamarádem na nákupy. V růžových kalhotách, šedém tričku a s ležérně svázanými vlasy vypadala velmi uvolněně. A i přesto, že většina slavných filmových div se neodváží vyjít na veřejnost bez make-upu, Diane je jednou z těch, které si to mohou dovolit.

Rodačka z Algermissenu již sedm let randí se svým hereckým kolegou Joshuou Jacksonem. V nedávném rozhovoru pro časopis Flare Diane uvedla, že svého milého přemluvila k tomu, aby s ní navštěvoval kurzy vaření. Společně v jejich domě v Los Angeles prý vyrábí domácí džem a zavařují okurky. „V Los Angeles máme velkou zahradu a začali jsme vyrábět džem a zavařovat,“ pochlubila se Kruger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám