Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejzajímavějším okamžikem týkajícím se hvězdných hostů na udílení filmových cen Český lev byl příchod herečky Ani Geislerové (48), která v doprovodu manžela Zděňka Janáka tentokrát neskrývala těhotenské bříško a ukázala ho ve volných šatech Alexander McQueen, jež doplnila norkovou vestičkou české módní návrhářky Ivany Mentlové. Stejnou vestičku měla na udílení i loni, kdy ještě chodila s miliardářem Martinem Shenarem. Doufáme, že to nesvědčí o tom, že by po návratu k podstatně méně movitému partnerovi měla hlouběji do kapsy.

I další dámy se předvedly ve skvostných róbách, letos alespoň barevnějších, než obvykle. V oranžové vypadala jako bohyně modelka a moderátorka Linda Bartošová, v růžové herečka Sandra Nováková. Jako rudá sexy samice zářila čerstvě zamilovaná Andrea Kerestešová (39).

Po narození dcery Františky už zase štíhlá dorazila s přítelem Davidem Ondříčkem Martha Issová. Její sestřenice Klára, které kdysi slavného režiséra přebrala, možná ještě drží smutek, protože jako jediná z mála přišla v černé.

Reklama

Další články

Načítám